Cape Agulhas

Cape Agulhas
Cape Agulhas

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze dagtour in uw reis wilt opnemen, vraag gerust gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Bij de meest zuidelijkste tip van Afrika komen de Atlantische en Indische oceaan bij elkaar. De Sir Lowry’s pass werd geopend in 1830 en is 402 meter boven de zee. De originele pass werd voornamelijk gebruikt door de Khoi-Khoi en San Jagers. De adembenemende Hottentots Holland bergen zijn een gateway naar het binnenland en kregen ze de namen van Nederlandse kolonisten toen ze de Khoi-Khoi tegen kwamen in dit gebied.

Hermanus is een populaire zee dorpje en is ook wel bekent om het walvis spotten. Men kan hier in de maanden juni tot december walvissen spotten. De kalveren worden in de maanden augustus en september geboren en de mannetjes komen in oktober aan. Als u walvissen wilt spotten bent u hier aan het juiste adres.

Cape Agulhas
Cape Agulhas

Geniet van een schitterende rit terug via Betty’s Bay en Kleinmond.

Optioneel bij te boeken is een bezoek aan de Stony Point Penguin Colony, dit is een kolonie dat op het vaste land zit met bedreigde Afrikaanse PenQuin.

Volle dag toer (09h00-17h00)
Min 2 personen
Inclusief: Ervaren gids met transport.
Exclusief: Alle maaltijden en persoonlijke aankopen.