Ghanzi Bushman Botswana

Ghanzi Bushman Botswana
Ghanzi Bushman Botswana

“Be inspired, transcend and expand….find yourself in a wonderful and magical land.
May your visit guide you safely as you explore these great treasures”

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om een bezoek aan de Bosjesmensen van de Kalahari in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Namibië helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Een tijd geleden zag deze lodge dat de Bushman families een inkomen nodig hadden om zo te zorgen voor hun families. Ze brachten de bushmen families naar hun lodge en gaven hun de kans om op hun terrein een dorpje te creëren. Ze leven nu in een huis met goede faciliteiten en kunnen zorgen voor hun eigen voedsel . Ze verdienen geld door dingen te maken en weer te verkopen en soms helpen ze op de boerderij. Ze hebben ook een originele bushmen dorpje gemaakt  zoals hun voorouders ook leefde. Zo kunnen ze laten zien wat hun cultuur is en hoe ze vroeger leefde.
U kunt hier bijvoorbeeld zien hoe ze voedsel uit de bush halen, hoe eten wordt bereid, jagen, sporen zoeken, dansen, spelletjes en bij de lokale bushmen markt kijken. Ze spreken Afrikaans en Bushmen en over het algemeen onthouden ze van alles gasten de naam. Gedurende het bezoek zal een tolk alles vertalen naar het Engels.

 

Ghanzi Bushman Botswana
Ghanzi Bushman Botswana

Extra activiteiten:

Wandeling met de bushmen
Bushmen game drive
Bushmen dorp
Bushmen dans
Bushmen sporen zoeken