Zeranka Lodge

Zeranka Lodge
Zeranka Lodge

Onze gasten Lodge ligt in het hart van Umhlanga. Je zult tonnen verbazingwekkende plekken om te eten en te drinken vinden, plus transport is heel eenvoudig. Het strand ligt op slechts 5 minuten afstand en er zijn enkele parken in de omgeving. Als u ooit iets nodig heeft, laten wij u graag rondleiden! 

Zeranka long 2

Wij nodigen u uit om de Afrikaanse gastvrijheid op zijn best te ervaren. Umhlanga staat internationaal bekend als het vakantie Mekka van KwaZulu-Natal, met prachtige stranden, wildparken en vele toeristische attracties allemaal binnen handbereik met de auto.

Zeranka Lodge
Zeranka Lodge

Zeranka is een luxe gastenlodge in een afgelegen, tropische tuin met directe toegang tot de witte zandstranden en warme wateren van de Indische Oceaan. Gelegen dicht bij de bedrijventerreinen en op slechts 10 minuten van het ICC, bieden wij de perfecte setting voor zowel onze zakelijke reiziger als vakantiegangers. 

Zeranka ligt ook op ongeveer 3 km van het dorp Umhlanga, waar u een geplaveide straat met bars, live entertainment en meer dan 16 restaurants met een verscheidenheid aan internationale en lokale gerechten van Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Italiaanse, Portugese, Cubaanse, Thaise en vele meer.