Visrivier Cañon Lodges

Canyon Lodges
Canyon Lodges

De Cañon Collection bestaat uit vier accommodaties, u kunt kiezen uit Cañon Lodge, Cañon Village, Cañon Roadhouse en Cañon Mountain Camp. U kunt hier niet alleen de Vis Canyon ervaren maar ook de fascinerende wereld van de Nama karoo bijvoorbeeld met een auto rit, met een paard rit of door er door heen te lopen.

Canyon Lodges
Canyon Lodges

De Cañon lodge is idyllisch gesitueerd en is een goede uitval basis voor een bezoek aan de Vis River Canyon. Cañon Lodge ligt tussen de granieten heuvels op de vlaktes van Gondwana Cañon Parks. Er zijn 25 rieten en-suite chalets die allemaal van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Deze chalets liggen allemaal tussen de massieve rotsen wat u het gevoel geeft dat u omringt bent door het natuur! De boerderij met receptie en restaurant is gebouwd in 1903. Tal van werktuigen dienen als decoratie en doet terug denken aan de pionierstijd van het landbouw. De keuken bereid heerlijke gerechten van lokaal wild. Yoghurt, kaas, koude vlees en eieren komen van het rookhuis dat door de accommodaties zelf wordt gerund. Deze kleine boerderij produceert ook fruit, vlees, kaas producten, groenten en kruiden. Dit allemaal komt van eigen tuin of vee.

Cañon Roadhouse bied 9 bijzondere en-suite kamers aan die allemaal rond een gezellige binnentuin zijn gebouwd. U kunt hier genieten van de à-la-carte restaurant die eigen producten serveert zoals fruit, groenten, yoghurt, kaas, koude vlees, eieren en wild vlees. Het restaurant, het in de schaduw gelegen terras en de beroemde Wheels Bar stralen het goede oude tijd uit van het vroegere auto rijden met vele details in de decoratie. U kunt hier ook tanken.