Tshima Bush Camp

Tshima Bush Camp
Tshima Bush Camp

Een echte bush-ervaring dichtbij het gemak van Maun en de adembenemende schoonheid van de Okavango-delta. Het Tshima Bush Camp is een kleine, intieme camping vlak bij Maun, de iconische safaristad Botswana. Het ligt op 30 hectare aan natuurlijke bush met directe toegang tot de Nhabe-rivier. Onze Meru-stijltenten bieden comfort en veel privacy. Wandelpaden nodigen gasten uit om de omgeving te verkennen. Je kunt duiker, aardvarken en een enorme verscheidenheid aan vogels vinden. Van tijd tot tijd passeren olifanten ook en nijlpaarden bewonen de rivier.

 1220x500Tshima

Het kamp is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van nabijgelegen natuurlijke schatten, zoals de wereldberoemde Okavango Delta, Moremi Game Reserve en Nxai Pan National Park. Verder ligt het dorp Komana vlakbij en kan het worden verkend om een ​​glimp op te vangen van het dorpsleven in Botswana. Het kamp is ook een uitstekende plek om de nacht door te brengen tijdens een reis naar je volgende bestemming in Botswana.

Tshima Bush Camp
Tshima Bush Camp

Een heerlijk ontbijt in de stijl van een picknick is altijd inbegrepen in onze tarieven. Het ontbijt wordt geserveerd in de privacy van uw eigen tent. Elke avond wordt er een driegangendiner geserveerd in onze tuin onder de sterren, na een drankje (of 2!) Bij onze open haard. Baby's van Bush springen rond en worden vaak gezien tijdens het avondeten.

 Tshima bushcamp 3

Onze Meru-stijl tenten zijn luxueus en voorzien van een eigen badkamer met (warme) douche en toilet. De tenten bevinden zich in het midden van de bush te midden van de oorspronkelijke, niet-aangelegde vegetatie. Een privéruimte rond elke tent zorgt ervoor dat u kunt genieten en ontspannen in de natuur. De tenten zijn ook op afstand van elkaar geplaatst, waardoor volledige privacy wordt gegarandeerd. Het ochtendkoor van francolins en parelhoen zal uw natuurlijke wake-up call zijn!

Milieuvriendelijk

Tshima Bush Camp is volledig self-supporting en ecologisch verantwoord. We gebruiken uitsluitend zonne-energie en we winnen en zuiveren ons eigen water. Bovendien dragen onze afvalbeheersings- en rioleringssystemen bij tot ons groene profiel. Zonnegeisers worden gebruikt voor de warmwatervoorziening en helpen ook om onze impact op het milieu te verminderen.