The Lofts

The Lofts
The Lofts

Knysna in is het centrum van The Garden Route. Thesen Island ligt in het centrum van de riviermonding van Knysna en The Lofts Boutique Hotel bevindt zich in het midden van dit alles. Wat is een betere manier om van Knysna te genieten dan een verblijf op een eiland, niet alleen gelegen in het hart van de Knysna-lagune, maar ook in een jachthaven met blauwe vlag in het centrum van Knysna.

the lofts long

The Lofts
The Lofts

The Lofts web 1 

De unieke locatie van dit Boutique Hotel in Thesen Harbor Town zet de toon voor een rustig, verkwikkend, ontspannend en verfrissend verblijf op het eiland. Als u over de brug in Venetiaanse stijl rijdt, wordt u naar de wereld van de natuur gebracht, waardoor uw vakantie-ervaring in The Lofts Boutique Hotel een onzichtbare en ongrijpbare smaak krijgt.

The Lofts web 3 

De hotelkamers bevinden zich in het geremodelleerde houten frame van de oude scheepsbouwschuur van Knysna en zijn adembenemend met hun industriële renovatie en design. Deze frisse, slim-casual benadering is verre van gebruikelijk en past bij elke wens. Meerdere kameropties worden gepresenteerd in verschillende stijlen.