Sefapane Kruger Safaris

Sefapane Kruger Safaris

The Lodge

De Lodge bestaat uit een groep rondavels in Afrikaanse stijl met rieten dak. Ze zijn allen rustig gelegen op een prachtig stuk ongerepte ‘bush’. Het meertje is de perfecte plek om ongestoord het kleurrijke vogelleven te aanschouwen.

Het zwembad met verzonken bar is de locatie voor een verfrissende duik en een tropische cocktail aan het einde van weer een spannende dag in Afrika.

In het stijlvolle a la carte restaurant wordt een volledig Engels ontbijt, smaakvolle lunches en overheerlijke diners geserveert. Het restaurant biedt een goede keuken, een prima wijnkaart en uitmuntende service.
Het terras voor het restaurant is perfect gelegen; tussen uitbundige tropische tuinen, onder de Afrikaanse sterrenhemel!

Voor die zeldzame koude winteravond; neem plaats bij de gezellige open haard in de lounge met een glas heerlijke Zuidafrikaanse wijn. Ook wordt een echte Afrikaanse braai (barbeque) in de speciale boma aangeboden.
Safari’s & arrangementen

Het Kruger Nationaal Park wordt vaak genoemd als één van de grootste en beroemdste wildparken ter wereld. We willen graag onze passie voor dit stukje natuur met u delen. Ga mee op een van de vele safari’s en beleef de spanning van het zien van de dieren zo dichtbij, van het staan op een mooi uitkijkpunt en van het rijden door een constant wisselend landschap!

De Limpopo en Mpumalanga provincies hebben een rijke en uiteenlopende geschiedenis. Wij willen u graag de locale cultuur laten zien van de Shangana en Sotho stammen, het lokaal gemaakte handwerk en de prachtige natuur die beide provincies rijk is!

Al onze safari’s en excursies worden begeleid door een ervaren en enthousiaste gids en uitgevoerd met open safari auto’s of comfortabele personen auto’s, waardoor u verzekerd bent van de ervaring van uw leven!

Gelegen op slechts 1 km van het Kruger Nationaal Park, biedt Sefapane Lodge u een luxe thuisbasis, met goede service, warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer. De lodge is van Nederlandse eigenaren en wordt geleid door toegewijd personeel dat er alles aan zal doen om u thuis te laten voelen.