Riverdance

Riverdance
Riverdance

Riverdance is een verborgen paradijs aan de oevers van Okavango. Maak er uw thuis van om te ontspannen, te genieten van het leven en de ongelooflijke Zambezi-regio te verkennen, die compleet verschilt van de rest van Namibië.

 Riverdance long 4

De Zwitserse eigenaren Pascale en Chris maken samen met hun team het verschil in persoonlijke gastvrijheid. We willen dat je je thuis voelt, de lokale fauna en cultuur ervaart, onze uitstekende keuken proeft en verliefd wordt op Afrika, net als toen we hier voor het eerst kwamen.

 Rverdance nature long 1

Er is zoveel te doen en te zien. Bezoek de nijlpaarden tijdens een riviercruise in de ochtend, bekijk en luister naar vogels die je nog nooit bent tegengekomen, ontspan in het zwembad, ontmoet de Hambukushu-mensen in het dorp in de buurt of verken de nationale parken Mahango en Buffalo tijdens een gamedrive en kom helemaal thuis van nieuwe indrukken van de rijke natuur in de Zambezi regio, voorheen bekend als de Caprivi-strook.

Riverdance culture long 3

Riverdance
Riverdance

"Het eten is uitstekend!" Zij horen vaak complimenten over de keuken van chef en haar team. Geniet van haar driegangendiner samen met de andere gasten aan de eettafel en deel de nieuwste bushverhalen en -avonturen met een lekker glas wijn. Proost!

 Riverdance long 1

Al hun medewerkers komen uit de lokale dorpen in de buurt. Het is een geweldige ervaring om deze Hambukushu-gemeenschap te bezoeken. Leer wat woorden in Timbukushu, praat met de lokale bevolking, neem een ​​kruidenthee en zie hoe ze prachtige handgemaakte manden en andere huishoudelijke artikelen maken.

 Riverdance culture long 2

Niets is beter dan een ontspannende massage na een hobbelige safaritocht. Onze SPA-therapeut zal de juiste behandeling voor u hebben. Je zult pure ontspanning ervaren. Of gewoon rondhangen bij ons zwembad en denken aan alle activiteiten waar je de volgende dag op zou kunnen schieten.