Namushasha Lodge Namibië

Namushasha Lodge Namibië
Namushasha Lodge Namibië

De indrukwekkende centrale entree van Namushasha, ontworpen in echte Afrikaanse stijl met een houten kroonluchter en uitgesneden dieren, leidt gasten naar de aantrekkelijke lodge tussen de bomen. De eetkamer, met zijn hoge rieten dak, is aan de zijkanten van de rivierwereld open en biedt een geschikt - en luchtig - welkom in wonderland.

Namushasha long 3

Namushasha River Lodge viert de wonderen van de Zambezi-waterwereld met accommodatie die geschikt is voor een koning. Er is een magie, een gevoel of een charme die je in deze noordelijke rijken verrukt. Met olifanten, nijlpaarden, ontelbare vogelsoorten, waterlelies en Afrikaanse struiken, biedt een bezoek aan Namushasha een verrijkend avontuur in de natuur - tot de begeleiding van het ruisen van rietkikkers, vogelgeroep en het rustgevende geluid van een boot die door het water scheert .

Namushasha long 4

Namushasha Lodge Namibië
Namushasha Lodge Namibië

Namushasha long 6

Aan het eind van de dag is er niets dat vrij te vergelijken is met een rode Zambezi-zonsondergang. Of het nu een geheelonthouder is of niet, u wilt iets koel en verfrissends bij de hand hebben om de dag te toasten. Gelegen op 24 km ten zuiden van Kongola aan de C49 (D3501), is Namushasha de perfecte tussenstop op weg naar Victoria Falls - of een grootse bestemming op zich.

 Namushasha long 5

Een van de boeiende lodges van Caprivi, Namushasha River Lodge biedt gasten een uitstekende keuze aan spannende activiteiten: wandel langs de camping met groen grasveld naar het traditionele erfgoedcentrum; spring aan boord van de rivierboten voor riviercruises in de vroege ochtend of in de late namiddag om de kanalen te verkennen en het gevarieerde vogelleven te ontdekken; of maak een uitstapje naar het Bwabwata National Park, eerst per boot langs de waterwegen om later over te stappen naar een game-voertuig voor een excursie naar Afrikaanse bush.

Namushasha long 1