Moremi Crossing

Moremi Crossing
Moremi Crossing

Moremi Crossing
Moremi Crossing is een eco-vriendelijk kamp van 16 tenten gebouwd op een eiland met palmbomen omringd door de wildrijke seizoensgebonden uiterwaarden van Moremi en met uitzicht op Chief's Island. Moremi Crossing is een safari-kamp in nieuwe stijl dat luxe combineert met eenvoud. Dit is een 100% milieuvriendelijke ontwikkeling met de nieuwste technologie op het gebied van zonne- en afvalverwerking.

Moremi crossing long 6 

Tenten met eigen badkamer
De accommodatie bestaat uit 16 eigen en ruime tenten op verhoogde dekken, elk met een eigen veranda met uitzicht op Chief's Island. Tenten hebben hun eigen milieuvriendelijke buitendouche die wordt verwarmd door zonne-energie. We hebben zowel een familietent voor vier personen (twee volwassenen en twee kinderen) en een honeymoontent met een buitenbad.

Moremi crossing long 7

Moremi Crossing
Moremi Crossing

Moremi crossing long 14

Faciliteiten
Het hoofdgebouw bestaat uit een groot open dek met een spectaculair uitzicht over de Boro-rivier op Chief's Island. Dit halvemaanvormige gebied is op verschillende niveaus gebouwd om je een gevoel van ruimte te geven. De eetkamer, bar en lounge zijn overdekt met een groot rieten dak dat de boomgrens omgeeft. Verschillende kleine privéloungeruimtes zijn gecreëerd voor comfort, privacy en ruimte.

 Moremi crossing long 11

Activiteiten
Word deel van het bruisende rivierleven langs de met papyrus begroeide oevers van de Okavango Delta. Ontdek de wildernis met onze begeleide bushwandelingen, of leun achterover en absorbeer het landschap van een traditionele 'mokoro'-kano. Een andere geweldige manier om de kristalheldere kanalen van de Boro-rivier te verkennen, is per motorboot. Bekijk de zonsondergang terwijl je langs een lagune afdrijft en geniet van zonsondergangen. Voor de avontuurlijken bieden we ook een rustieke eiland kampeerervaring.

Moremi crossing long 9

Moremi crossing long 8

Moremi crossing long 15