Melvin Residence

Melvin Residence
Melvin Residence

Melvin Residence is een luxe pension dat ideaal gelegen is als basis voor excursies in en rond Pretoria, maar dat is slechts een deel van de charme van dit perfect bewaard gebleven Victoriaanse herenhuis. Een warm welkom wacht op bezoekers die de glorie van weleer willen ervaren, maar die ook geen compromis willen sluiten met moderne voorzieningen.

Melvin Residence
Melvin Residence

De perfecte locatie
Het Melvin Residence Guest House ligt in jacaranda omzoomde Pine Street in Arcadia, een van de oudste voorsteden van Pretoria. Het bevindt zich op loopafstand van het Uniegebouw en de beroemde ambassadebuur van de hoofdstad.

Melvin Residence long 1

Veel restaurants en coffeeshops in de omgeving bieden de bezoeker een selectie van eetgelegenheden. Het feit dat het pension op slechts tien minuten rijden ligt van het commerciële centrum van de stad, het rugby- en voetbalstadion Loftus Versfeld, de universiteit van Pretoria en gespecialiseerde ziekenhuizen in de omgeving, doet niets af aan de sfeer van rust rondom Melvin Residence.

Melvin Residence long 3

Moderne voorzieningen
Hoewel het originele Victoriaanse huis, met zijn schilderachtige toren, grote veranda, gegoten plafonds, glas-in-loodwerk, houten vloeren, deuren en ramen perfect zijn bewaard, vindt de bezoeker luxe kamers en een eigen badkamer, wifi, etc.