Kariega

Kariega is een betaalbare luxe wild reservaat en lodge met verschillende accommodaties opties. Dit lodge bied u verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld wild ritten, kano varen, mountain biking, mini cruises met de Kariega Queen etc waarvan sommige ingesloten zijn in de prijs.

Kariega
Kariega

Het wildreservaat heeft een overvloed aan wild zoals de leeuw, olifant, buffels, luipaard, rinoceros, hippo, hyena, giraf, zebra, eland, waterbuck en een verscheidenheid van antilope, evenals een myriade vogelsoorten, met inbegrip van de Martiaal, Kroon en Vis arend, is deze 6000 hectare wildreservaat een must voor degene die naar rust, de schoonheden van de natuur en een Afrikaanse Safari vakantie van hun leven verlangt.

Kariega biedt een verscheidenheid game lodge accommodaties aan, die een architecturale lodge toekenning toegekend kreeg, en een schaar van activiteiten, onder andere; wild safari, wandelen, vissen, vogelwaarneming, kanoën, mountainbike fietsen en de beroemde riviercruises op de Kariega Queen. Slechts 80 minuten ten oosten van Port Elizabeth, is een bezoek aan KARIEGA GAME RESERVE die langs Zuid Afrika’s bekende „Tuinroute“, tussen Kaapstad en Port Elizabeth ligt, zeker de moeite waard.

kariega main lodge 1

TYPISCH VERBLIJF: Er zijn veel in Kariega te zien en te doen, en voor een ervaring die u niet snel zal vergeten bij één van de populairste game lodges in de Oostelijke Kaap, adviseren wij een verblijf van minstens twee nachten.

Wegens een diversiteit van activiteiten die Kariega aanbieden, die genoten kan worden bij een verblijf van 2 tot 5 nachten, echter, een minimum verblijf van 2 nachten wordt geadviseerd voor uw ultieme safari ervaring. Aankomsttijd bij de reserve is 12h30 voor lunch. Inboeken kan dan ook onmiddellijk of om 14h00. Na de lunch kunt u de prachtige uitzichten vanuit uw chalet of luxe suite opnemen en ontspannen.

kariega main lodge 3

Om 16h00 wordt u opgehaald door een ervaren boswachter in een open voertuig voor een avondsafari. Kariega biedt huis aan overvloedig vogelleven en wild en u zult genieten bij het waarnemen van de leeuw, olifant, rinoceros, buffels, hippo, hyena, giraf, zebra en talrijke antilopensoorten. Drankjes (sundowners) wordt gediend in de rustige omgeving van het Afrikaanse Bosveld en u keert dan naar de Lodge terug waar u voor warme openhaard kunt opwarmen en ontspannen. Daarna geniet u van een heerlijke cuisine.

Ontwaak bij de schoonheid van Africa en vertrek om 06h00 voor een gecombineerde wildsafari en riviercruise al kronkelend de Kariega Rivier af.

kariega river lodge 1

Bij terugkeer naar de Lodge geniet u van een laat ontbijt om ongeveer 09h00. Tussen ontbijt en lunch kunt u gewoon heerlijk ontspannen of kiezen tussen een schaar van activiteiten:
Talrijke trektochten, met of zonder gids
Wild bekijken op mountain bikes
Kano safari op de Kariega Rivier

Na de lunch kunt u van siësta genieten en om 16h00 vertrekt u op een wildsafari, die daarna gevolgd wordt door avondeten in uw Lodge of openlucht boma. Uitchecken is ongeveer om 10h00.

Activiteiten zijn INBEGREPEN in het dagelijks tarief.

Kariega
Kariega

Wild Safari
Een ochtend en een avond safari wordt aangeboden in een open voertuig met ervaren gidsen waar u kunt genieten van het waarnemen van de leeuw, olifant, buffels, rinoceros, hippo, giraf, zebra en talrijke antilopensoorten. Een nacht safari is ook zeer populair en kan geregeld worden.

kariega 8

Rivier Cruises
Tijdens één van uw ochtend safari’s, geniet u van een gedenkwaardige cruise op de “Kariega Queen”. Geniet van de rust van de natuur, het prachtige vogelleven en wild langs de kronkelende Kariega Rivier.

Trektocht
Voor wandelende enthousiasten, zijn de wandeltochten van Kariega een absolute must. U wandelt veilig tussen meer dan 25 soorten wild en prachtige vogelleven op de ongevaarlijke sectie van de reserve.

kariega 10

Mountain Biking
Voor energieke gasten, zijn de bergfietsen beschikbaar voor uw plezier. Voor een onvergetelijke Afrikaanse bos avontuur geniet u van de vrijheid van het bekijken van wild tijdens een rit op de mountain bike.

Kanoen
Ga ontspannen roeien op de Kariega Rivier en kijk of u het nest van de Vis Arend kan ontdekken.

Vliegvissen
Dit is een toevluchtsoord voor vliegvissers. Geniet van de rust en de schilderachtige omgeving terwijl u vis vangt in de goed opgeslagen Kariega Rivier.
(Breng eigen vis uitrusting)

kariega 7

Zwemmen
Voor waterratten onder ons of degene die enkel willen afkoelen van de hete Afrikaanse zon, is een duik in de rivier absoluut de moeite waard. Geniet van de mooie omgeving terwijl u zwemt. Het minder avontuurlijke kunnen heerlijk ontspannen bij het zwembad.

kariega 11