Grootbos Nature Reserve

Grootbos Nature Reserve
Grootbos Nature Reserve

Bij Grootbos gaan ze verder dan alleen het bewaren van deze ongerepte wildernis die zij thuis noemen. Zij zijn voortdurend bezig met onderzoek, innovatie en baanbrekende nieuwe manieren om dingen te doen - om de levens van leden van de gemeenschap te transformeren en 2500 hectare botanische en natuurschatten te behouden.

Lekkerbly Grootbos 4

Al de Grootbos accommodaties zijn ontworpen om de prachtige natuurlijke omgeving van het natuurreservaat Grootbos te weerspiegelen, zonder afbreuk te doen aan stijl of luxe.

Grootbos NR long 3

Bij Grootbos is elke smaak die je proeft zorgvuldig afgewogen, aangekocht en klaargemaakt. Met behulp van de meest verse ingrediënten afkomstig van onze biologische boerderij creëren we gerechten die barsten van de goedheid en je zintuigen prikkelen. Van picknicks op het strand tot onze legendarische zes gangendiners - u vertrekt met uw culinaire herinneringen voor de rest van uw leven.

Grootbos NR long 4 

Proef de verhalen achter de wijnen zelf als u meer te weten komt over de wijnboerderijen voor de deur en de superieure wijnen die ze produceren. Volg een rondleiding en ervaar vervolgens hoe onze sommelier deze koppelt aan uw maaltijd aan de eettafel.

Grootbos foodwine long 2

Grootbos Nature Reserve
Grootbos Nature Reserve

Grootbos Ervaringen/excursies

Botanische 4x4 Tour – Grootbos staat ​​bekend om onze unieke botanische safari's aan boord van een open Land Rover, waar je leert van onze enorm bekwame gidsen over de ongelooflijke vogels, planten en dieren in dit bloemenrijk. Wees stil, absorbeer de wereld om je heen en verras je opnieuw in zijn verwondering.

 Grootbos Experiences long 3

Shark Cage Diving - opwindend, ontzagwekkend en onvergetelijk - duiken met haaienkooien is een ervaring die je jarenlang bijblijft. Kijk naar deze sierlijke roofdieren terwijl je meer leert over onze onderwaterwereld op een veilige en milieuvriendelijke manier.

 Grootbos Experiences long 2

Paardrijden - Krijg een beter ritme met de natuur terwijl je dit landschap op een heel natuurlijke manier doorkruist. Met onze eigen stallen op het reservaat, kun je Grootbos zien als een beginner of een expert, terwijl je langzaam door het fijnbos vaart of op het strand fietst.

 Grootbos Experiences long 7

Whale Watching - Walvissen kijken in deze ongerepte natuurlijke omgeving is een bijna spirituele ervaring, daarom trekken mensen van over de hele wereld elk jaar naar Walker Bay in de Westkaap om dat te doen. Ontdek Southern Right Whales op excursies op het land of op een boot of maak een vlucht voor een “once-in-a-lifetime” ervaring.

Grootbos Experiences long 1

Natuur wandelingen - Wandelingen in en rond Grootbos zijn een van de beste manieren om je echt onder te dompelen in het Cape Floral Kingdom, terwijl je de frisse lucht inademt en drinkt in het kristalheldere uitzicht. Neem een ​​begeleide wandeling of ga zelf op pad terwijl je naar fijnbos-kleuren staart.

Grootbos Experiences long 6

Marine Safari - Dit is een van de weinige plaatsen in de wereld waar je zo'n breed scala aan zeedieren in hun natuurlijke omgeving kunt zien terwijl ze jagen, paren en spelen. Ga aan boord van een luxe boot en ga naar de oceaan om de Marine Big 5 te spotten.

 Grootbos Experiences long 5

Coastal Safari - Met enkele van de meest ongerepte stranden ter wereld, kunnen we u alles aanbieden, van solitaire wandelingen langs de waterkant, historische grotrondleidingen onder leiding van onze gidsen, zonnebaden met walvissen voor u, of snacken op een picknick als de zon gaat onder.

 Grootbos Experiences long 4

Andere ervaringen en excursies bij Grootbos zijn -

Lady Stanford River Cruise - Fatbike Tours - Hive to Home - Beauty Treatments - Bird Watching - Living the Future Tour - Scenic Flights - Southern Tip of Africa Tour - Quad Biking