Chobe Safari Lodge

Chobe Safari Lodge
Chobe Safari Lodge

Chobe Safari Lodge ligt in Kasane, aan de oevers van de rivier de Chobe en deelt een grens met het Chobe National Park. Het is de oudste lodge in Chobe en werd opgericht in 1959. Chobe Safari Lodge is gesitueerd op de banken van de Chobe rivier in Kasane. Hier komen ook 4 Afrikaanse landen te samen (Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia).Chobe Safari Lodge biedt daarom een uitstekende uitje locatie naar Chobe, Victoria Falls of Caprivi.

Chobe safari ldg long 6

Naast veel soorten grootwild beschikt Chobe National Park over de grootste concentratie olifanten in Afrika en de land en rivier safari’s (bootcruises) bieden de beste manier om getuige te zijn van dit geweldige schouwspel. Het locatie biedt de mogelijkheid allerlei activiteiten aan te bieden: game drives, cruises bij zonsondergang, privébootverhuur, dagtrip naar Victoria Falls, vissen, rondvluchten, een Namibische dorpswandeling en grensoverschrijdende transfers.

Chobe Safari Lodge
Chobe Safari Lodge

Chobe safari ldge actv long 4

Safari kamers
De nieuwste kamers bij Chobe zijn de 46 safari kamers. Ze zijn mooi ingericht en bieden wat extra comfort. U vindt hier bijvoorbeeld air-conditioning, en-suite bad en douch faciliteiten, satelliet tv en telefoon. Deze kamers komen uit op de grasveld dat op de banken ligt van de Chobe rivier. Elke kamer heeft zijn eigen patio en geeft u de privacy van waar u deze schitterende uitzichten kunt genieten. Ze zijn ook gelegen dichtbij de hoofd gebouw.

Chobe safari ldg long 5

Rivier kamers
De noord oost kant gesitueerde twin bed rivier kamers hebben air-conditioning alsmede telefoon, tv en een grote en-suite badkamer. Familie kamers hebben 2 keer een twin slaapkamer. Deze kamers zitten vast aan de hoofd gebouw. Deze complex heeft ook een tuin waar gasten vaak de tijd nemen om schitterende foto’s te maken van de lokale bewoners zoals apen en mongoose. Zowel boven als onder heeft u een eigen patio.

Rondawels
Één van Chobe Safari Lodge zijn originele accommodaties types zijn de traditionele met riet bedekte rondavels en liggen los van elkaar verspreid. Deze accommodaties hebben plafon ventilatoren en en-suite badkamers. Deze losse accommodaties liggen dichtbij de rivier in de tuinen van deze lodge. Ze liggen op een kleine afstand ten westen van het hoofd gebouw.

Chobe safari ldge actv long 9