Augrabies Falls Lodge

Augrabies Falls Lodge
Augrabies Falls Lodge

Augrabies Falls Lodge is een goede stop over of vakantie basis voor de toerist die van natuur houd. Het bied een vriendelijke landelijke gastvrijheid aan. Ze liggen op de route naar de Kalahari, Namaqualand, Richtersveld, Namibië, west kust en de meeste rivier rafting plekken bij de Orange rivier.

Augrabies Falls Lodge is gebouwd met de gasten in gedachten. Het ligt aan de rand van Augrabies nationale park. Het kijkt uit over de dorre landschap en de weelderige groene wijn gaarden op de banken van de Orange rivier.

Neem de tijd om te relaxen bij de zwembad onder de Afrikaanse zon. In de winter kunt u genieten van een heerlijke open haard.

Alle kamers hebben air-conditioning en verwarming. Ook vindt u hier een tv, sommige met mini koelkast en koffie en thee faciliteiten. Andere service dat ze aanbieden zijn onder andere was service, privé braai plekken en email en fax faciliteiten. Wake up meldingen en room service is ook beschikbaar.

Restaurant
U kunt hier ook goed dineren in de schitterende a la carte restaurant. Geniet van een heerlijke maaltijd bij het vuur of op de patio buiten en geniet onder tussen van een heerlijk drankje terwijl de zon langzaam zakt.