SGR

Tel.: 0522 - 252 000

Bel mij terug

Wij proberen u altijd zo snel mogelijke terug te bellen echter kan het voorkomen dat we pas de volgende dag terug bellen i.v.m. drukte. Als u deze formulier invult in het weekend (zaterdag - zondag) dan bellen wij u op de opgegeven tijd terug op maandag.

Iedere reis is uniek

Iedere reis is uniek

Elk jaar stellen wij opnieuw honderden unieke en mooie routes samen die unieke aansluiting geven aan de specifieke wensen van ieder klant! Met deze persoonlijke assistentie en advies bieden wij u onze uitgebreide expertise, kennis en passie aan bij het maken van een prachtige route dat precies bij uw eigen unieke reiswensen past. Overzicht bestemmingen...

Lees meer

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij zijn niet op massatoerisme gericht maar op de reiziger die behoefte heeft aan een persoonlijke aanpak! Om uw unieke reiswensen en voorkeuren goed te kunnen begrijpen vinden wij dat iedere navraag persoonlijk behandeld moet worden. Dit verzekerd u van de best mogelijke aansluiting op uw persoonlijke reiswensen!

Lees meer

Zuid Afrikaanse Roots

Zuid Afrikaanse Roots

Het Lekkerbly team bestaat uit geboren en getogen Zuid Afrikanen met een enorme reislust en passie voor onze deel van de wereld. Met een eigen boekingskantoor in Pretoria is er dus geen middenman tussen ons en de accommodaties en bieden wij onze klanten op reis persoonlijke back up aan 24 uur per dag 7 dagen per week!

Lees meer