Tel.: 0522 - 252 000

Welkom bij onze individuele Zuid-Afrika rondreizen

Meer dan 15 jaar ervaring in compleet verzorgde Individuele Zuid-Afrika Maatwerk Reizen. Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij graag veilig, vertrouwde en unieke individuele Zuid-Afrika reizen voor honderden reizigers per jaar! Ontwijk waar mogelijk het massatoerisme.

Gebruik ons kennis en passie en ervaar ons prachtige Afrika!

Gratis maatwerkoffertes inclusief verscholen kosten. Wij trachten u betaalbare, op maat gemaakte reizen, geschikt voor de meeste beurzen aan te bieden en daarom sluiten onze reizen zo veel mogelijk in zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus bij ons ook altijd standaard ingesloten zijn zoals een kaartenboek, gratis excursie en interne vluchten (indien deze van toepassing zijn) worden verscholen kosten zoals toegangsgelden en wildritten bij een verblijf in een Nationale park ook waar mogelijk ingesloten! Ook ontvangt u bij onze offertes een compleet overzicht aan van de lokaal te verwachte kosten zoals benzine, tolwegen etc. Let op: Al onze reizen zijn geschikt om gratis naar uw unieke wensen op maat gemaakt te worden!

Met meer dan 15 jaar ervaring in Zuidelijke Afrika Reizen bieden wij u betaalbare en stressvrije reizen of safari’s met eigen huurauto en/of privé gegidst! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwd en unieke reizen voor honderden reizigers naar Zuidelijk Afrika per jaar! Maak gebruik van onze voorbeeld routes en/of uw eigen idee om uit de ontelbare verscheidenheid aan mogelijke routes en reizen uw unieke droom reis samen te laten stellen. Met onze jaren ervaring zijn wij echt in staat ieder navraag een unieke route en indeling te geven!

Uitgebreide kennis en ervaring. Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af! Elk jaar opnieuw stellen wij honderden unieke routes samen die aansluiting geven aan de specifieke wensen van iedere klant!

Met een eigen boekingskantoor in Pretoria is er dus geen middenman tussen ons en de accommodaties en bieden wij onze klanten op reis een directe en persoonlijke back up 24 uur per dag 7 dagen per week! Als laatste zijn wij als Zuid-Afrikanen vaak vanwege de cultuur en taal beter in staat net dat klein beetje extra te vinden voor onze klanten.

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Wij zijn geen accommodatie boeking site maar bieden u eerder een persoonlijk en gericht aanpak! Wij bieden in zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) een compleet pakket aan inclusief *persoonlijk vervoer, vooral kleinschalige accommodaties, binnenlandse vluchten maar ook de kleine dingetjes zoals wegenkaart, gratis excursie, GPS/route beschrijving, etc. Eigen vluchten geboekt? Geen punt, wij helpen u toch graag om een mooie reis samen te stellen! 
In Mauritius bieden wij u verschillende opties van verblijf geheel afgestemd op uw specifieke wensen en budget inclusief vervoer van en naar de luchthaven. 

Het belang van goede overnachtingen op rondreis door zuidelijk Afrika. Alle door ons aangeboden accommodaties worden in de regel persoonlijk periodiek door één van onze team gekeurd! Daarom moeten accommodaties die wij aanbieden bij onze reizen minimaal aan een paar eisen voldoen zoals in principe nooit een badkamer en toilet delen met vreemden, schoon en rustig zijn, vriendelijke service, waar mogelijk kleinschalig zijn maar vooral het “lekker bly” gevoel van een beetje thuis voelen is belangrijk. Onze naam betekent tenslotte ‘goed vertoeven’ (lekker verblijven) in het Afrikaans.

Ontwijken van massa toerisme! Ontdek unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of on/bekend zijn!

*Zelf rijden of Individueel gegidste privéreis? Meer dan 90% van onze klanten rijden zelf. Voor wie niet zelf wilt rijden bieden wij een typisch Lekkerbly oplossing aan. Toch een eigen route maar dan met uw eigen privé gids/chauffeur, dit is wel duurder maar ideaal voor families of vrienden groepen die niet zelf willen rijden maar ook niet samen met een groep met vreemden op reis willen! In Mauritius is de vervoer van en naar de luchthaven altijd ingesloten. Zelf rijden in Mauritius is mogelijk, wij bieden een breed assortiment van huurauto's aan. Let op: Wij bieden geen groepsreizen aan.

Zuidelijk Afrika rondreizen (Zuid-Afrika, Namibië & Botswana)

3 Gouden regels (tips) bij het uitzetten van een echte maatwerk rondreis.

1) Zuidelijk Afrika - Plannen van uw overnachtingen. Waar mogelijk plannen wij nooit 2 één nacht stops in een rij. Een goede rust is essentieel voor een relaxte vakantie. Het spreekt voor zich dat de accommodaties behalve aansluiten op uw wensen ook schoon en netjes moeten zijn. - Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

2) Zuidelijk Afrika - Neem de tijd. Wij geven voor zover mogelijk per bijzondere omgeving en bezienswaardigheid u voldoende tijd om deze dan ook goed te ervaren. Een land zoals Zuid-Afrika (meer dan 30 keer de grote van Nederland) kan nooit in enkele weken gezien worden. Wij laten u liever minder zien dan om alles in één reis te proppen waardoor de reis een gejaagd karakter krijgt. - Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

3) Zuidelijk Afrika - Rekening houden met de afstand die u gaat rijden. De wegen in Zuid-Afrika zijn over het algemeen uitstekend (zelfs voor Nederlandse standaarden) en veel minder druk. Per keer dat u van accommodatie veranderd moet u rekening houden met een gemiddelde van ca 350 km. Dit kan in de praktijk wisselen van minder dan 100 km tot meer dan 500 km afhankelijk van de wegen die u gaat rijden en de omgeving waar u door rijdt. - Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

Mauritius Strandvakantie

Mauritius bied de reiziger dan ook een groot verscheidenheid aan van verschillende accommodaties over het hele eiland. Over het algemeen zijn er luxe all-in resorts over hele eiland te vinden maar voor de echte leuke en meer kleinschalige accommodaties moet je in het noorden zijn.

Ontwijken van massa toerisme of niet? In Mauritius is keus aan u. Afgelegen en weg van de drukte of lekker gezellig met een grote keus aan winkeltjes, restaurant en andere activiteiten. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u advies over de verschillende opties om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen. Waar een accommodatie gelegen is kan bepalend zijn of de gehele vakantie aan uw verwachtingen voldoet of niet. Een gewone strandvakantie van een paar dagen of het eiland verkennen? Het lengte van uw verblijf en wat u graag wilt doen is in de regel bepalend voor welke verblijf en vooral welke plaats u overnacht en daarom ook echt aansluit op uw unieke wensen.

Ook in Mauritius zijn alle door ons aangeboden accommodaties door één van onze team gekeurd maar hier worden de wensen eerder afgestemd op een tropische vakantie. 

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen weten wij precies waar en hoe u het beste onze prachtige werelddeel veilig en stres vrij kunt bezoeken en beleven! Ook worden onze Zuidelijke Afrika Reizen aangeboden onder SGR voorwaarden en uitgevoerd in Zuidelijk Afrika volgens SATSA Bonded regels. Wij zijn in Nederland aangesloten bij de SGR en onze Zuid-Afrika kantoor is aangesloten bij de TTA Tswane Tourism Association - nr. TTA/BRO/17/1

Service, veiligheid & gemoedsrust (Zuid-Afrika – Namibië – Botswana)

Wij bieden een ongekende service, back up en zekerheid aan ondersteund door een gratis kaartenboek, een gedetailleerde accommodatie route beschrijving, GPS systeem en een 24 uur per dag back up service door geheel Zuidelijk Afrika. Ook zijn wij in onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als echte Zuid-Afrika specialist! (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88). Voor het geval dat u onverwacht problemen ervaart tijdens uw reis in Mauritius is de noodnummer van Nederlandse kantoor 24/7 beschikbaar.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR deelnemersnummer 3607

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Een prijsopgave aanvragen voor uw eigen unieke reisschema is gratis en makkelijk te doen in 3 korte stappen. Vluchten al geboekt? Geen punt. Vermeld bij uw aanvraag de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat de prijsopgave aansluitend op uw aankomst en vertrek gegevens aangeboden word. Het aanbieden van een uniek reisschema en prijsopgave kan meestal binnen een dag of twee. Met al onze contacten en als erkend touroperator en agent voor alle nationale parken, zijn wij in staat u een perfect op uw wensen aansluitende reis aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Mauritius Strandvakantie? U kunt een Mauritius strandvakantie als enige bestemming en vakantie boeken of als toevoeging voor of na uw zuidelijk Afrika reis.

Stap 1) Oriëntatie.

Om u een idee te geven wat uw reiswensen gaan kosten vragen wij een offerte aanvraag formulier in te voltooien en aan ons op te sturen of telefonisch contact op te nemen en zo uw wensen aan ons kenbaar te maken. In de regel ontvangt u na een dag of twee een uitgebreide voorlopige offerte of kostenraming. Indien u haast heeft en snel een antwoord wil - neem dan direct telefonisch contact op. In de voorlopige offerte ontvangt u een uitgebreide overzicht van 1) overnachtingsplaatsen* en op welke basis uw overnacht 2) vervoermiddel (bijv. huurauto type) 3) vluchtbeschikbaarheid 4) en alle andere te verwachten kosten (**ook kosten die u later ter plaatsen zal maken. Ook ontvang u een kort overzicht van wat u onderweg aan bezienswaardigheden of hoogtepunten mag verwachten. Hierdoor kunt u beter inschatten wat de werkelijke kosten gaan worden. Indien het niet geheel aan uw verwachtingen voldoet kunnen wij (indien gewenst) de kostenberaming en/of route etc. verder aanpassen tot het wel aan uw wensen en eisen voldoet. Indien wij deze punt bereiken gaan wij graag over naar stap 2.

*Beperkte beschikbaarheid? Aangezien voornamelijk veelal kleinere, persoonlijk gerunde etablissementen gebruikt worden, word de eerste voorlopige offerte of kostenramingen aangeboden op basis van de plaats of natuurreservaat waar overnacht gaat worden. Zodra we een door u goedgevonden reis hebben samengesteld, wordt overgegaan tot het maken van een offerte waarbij we voorlopige besprekingen kunnen gaan maken.
**Lokale kosten zoals bijvoorbeeld benzine, uit eten, toegangsgelden en tolgelden etc.


Kantoor lekkerbly

 

Stap 2) Offerte

Uw vluchten worden indien gewenst in optie geplaatst en de huurauto word gecontroleerd en waar nodig voorlopig geboekt. Hierna gaat ons kantoor in Zuid-Afrika alle door ons in gedachte accommodaties bellen en voorlopig boeken. Alleen indien alles perfect op elkaar aansluit en volgens ons aan uw reiswensen voldoet ontvangt u van ons een offerte met alle informatie en prijzen die voor een bepaalde tijd geldig is. Een offerte maken kost in de regel tussen de 3 en 6 werkdagen. Bij acceptatie van de offerte ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en gaan wij over tot de volgende stap.

Stap 3) Bevestigen en boeken

De ideale reis voor u is nu bepaald en wij gaan alle door ons aangeboden diensten vastleggen. U kunt alvast beginnen met het voor genieten en vooruit kijken naar uw reis!

Waarom ook uw vliegticket op maat?
Aansluitend bij het aanbieden van een mooie landarrangement hoort natuurlijk een passende vliegticket. Wij zoeken graag de beste vluchten voor u uit en plaatsen deze dan kosteloos en vrijblijvend tijdelijk in optie. Dit bied u de kans de rest van de reis in overleg met uw reispartner/s en ons verder uit te zoeken. Let op: Prijzen van vluchten worden vaak bepaalt door hoe vol de vluchten zit en verschillen daarom soms van dag tot dag.

Wat gebeurd in geval van een tijdswijziging of vertraging? Of u nu zelf uw vliegticket heeft geboekt of via ons maakt geen verschil. Bij het boeken van een compleet landarrangement assisteren wij u direct om de uw gehele reis weer aansluitend op uw vlucht te maken.

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten die u anders ter plaatse zou tegen komen. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld. Als erkende specialist*** en door de vele goede contacten zijn wij in staat uw reis voor zover mogelijk op uw reiswensen af te stemmen. Bovendien bieden wij u ook een brede scala aan allerlei extra activiteiten of excursies, Theta geregistreerde gidsen en een gratis excursie om uw reis helemaal af te ronden.

***In onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als Zuid-Afrika specialist (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88)

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

TOPPER

11 dagen vanaf: 1973 per persoon

Kom ontdek ons pragtige berge en die Kruger Park!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon landschap

11 dagen vanaf: 1679 per persoon

Kaapstad, wijnlanden, prachtige natuur en de big 5 alles in één route!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon wijn

11 dagen vanaf: 1796 per persoon

Baie grootwild en pragtige landskappe. Kort en rustige reis.

 • icon big5
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon stilte

10 dagen vanaf: 1598 per persoon

Opmaat gemaakte reizen geheel naar uw eigen wens.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon wijn
NIEUW

10 dagen vanaf: 1598 per persoon

Vermy massatoerisme. Ontdek pragtige landskappe & mooi plekkies.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon romantiek

12 dagen vanaf: 1715 per persoon

Anders as die res maar tog alles in één reis.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek
TOPPER

12 dagen vanaf: 1749 per persoon

Vir mense met min tyd! Grootwild en wynlande in één reis!

 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon wijn

13 dagen vanaf: 1819 per persoon

Anders dan de rest maar toch veel bekende en ook unieke plekjes!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek

15 dagen vanaf: 1769 per persoon

Korte reistijd, veel hoogtepunten en variatie van landschap!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon wijn
 • icon malariavrij

14 dagen vanaf: 1849 per persoon

Grootwild, veel spectaculaire natuur en cultuur in een relaxte route!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon romantiek
NIEUW

14 dagen vanaf: 1789 per persoon

Unieke reis buite die gebaande paaie!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte
 • icon romantiek

14 dagen vanaf: 1859 per persoon

Skitterende landskappe en baie grootwild.

 • icon big5
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon stilte

14 dagen vanaf: 1859 per persoon

Ontdek ons pragtige berge en grootwild!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek
TOPPER

14 dagen vanaf: 1769 per persoon

Ontdek die mooiste Kaap, Tuinroete en baie grootwild!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon wijn

14 dagen vanaf: 1798 per persoon

Kaapse wynlande en skitterende Karoo landskappe. Vat dit rustig!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon wijn
NIEUW

10 dagen vanaf: 1598 per persoon

Vermy massatoerisme. Ontdek pragtige landskappe & mooi plekkies.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon romantiek

14 dagen vanaf: 1849 per persoon

Unieke route met mooie landschappen, cultuur en ook unieke plekjes!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon wijn

14 dagen vanaf: 1929 per persoon

Weg van die gebaande paaie en baie spesiaal!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte
TOPPER

15 dagen vanaf: 1939 per persoon

Mooi Kalahari natuur op pad Kaap toe!

 • icon actief
 • icon desert
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

10 dagen vanaf: 1598 per persoon

Opmaat gemaakte reizen geheel naar uw eigen wens.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon wijn
NIEUW

16 dagen vanaf: 2044 per persoon

Ontdek die Groot Karoo buite die gebaande paaie!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte
 • icon romantiek
NIEUW

16 dagen vanaf: 1920 per persoon

Unieke roete met indrukwekkende landskappe!

 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

18 dagen vanaf: 2269 per persoon

'n Bietjie ry en 'n bietjie vlieg. Mooi roete in min tijd!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon wijn

18 dagen vanaf: 2098 per persoon

Vat dit lekker rustig Kaap toe!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte
 • icon wijn
TOPPER

19 dagen vanaf: 2387 per persoon

Byna die selfde as reis 11 net meer rustig!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek

19 dagen vanaf: 2939 per persoon

Ver van de doorgetrapte toerisme ontdekt u iets heel bijzonders!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

19 dagen vanaf: 2339 per persoon

Unieke landschappen en speciale plekjes!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

20 dagen vanaf: 2329 per persoon

Mooi roete, baie grootwild en geen malaria muskiete(muggen)!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon kinderen
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon wijn

21 dagen vanaf: 2379 per persoon

Alles in één reis vanaf Joburg tot in die Kaap!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon wijn

21 dagen vanaf: 2479 per persoon

Vat 'n safari draai Kaap toe sonder malaria muggies!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte
NIEUW

10 dagen vanaf: 1598 per persoon

Vermy massatoerisme. Ontdek pragtige landskappe & mooi plekkies.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon romantiek

23 dagen vanaf: 2598 per persoon

Mooi Malaria vry roete. Vir wie veel wil sien en beleef!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek

23 dagen vanaf: 2605 per persoon

Veel hoogtepunte en pragtige landskappe vir reisigers met tyd.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon golf
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon wijn

26 dagen vanaf: 2789 per persoon

Besoek die mooiste parke en ontdek die indrukwekkendste landskappe!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon desert
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon wijn

26 dagen vanaf: 2839 per persoon

Van Pilanesberg Kaap toe. Groot kontraste en mooi landskappe!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon desert
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte
TOPPER

27 dagen vanaf: 2809 per persoon

Vat jou tyd en ontdekt die pragtigste plekke en baie grootwild!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon falls
 • icon golf
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon wijn

28 dagen vanaf: 2978 per persoon

Ontdek ons pragtige land en sy mooi mense!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon wijn

31 dagen vanaf: 3029 per persoon

Unieke reis met ongelooflijke landschappen en afwisseling in één reis!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte

22 dagen vanaf: 2879 per persoon

Ongelooflike landskappe, veel kontraste en baie afwisseling!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon wijn

23 dagen vanaf: 2689 per persoon

Uitgebreide roete met mooi landskappe en ook malaria vry!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
NIEUW

25 dagen vanaf: 3549 per persoon

Klassieke roete. Ontdek alles vanaf Kaapstad tot by Vic Falls!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek
TOPPER

25 dagen vanaf: 3229 per persoon

Van Kaapstad na Johannesburg via Etosha!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek

27 dagen vanaf: 3091 per persoon

Een prachtige manier om dit deel van het Zuidelijk Afrika te ontdekken!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon romantiek

35 dagen vanaf: 4289 per persoon

Klassieke ontdekkingsroute! Ontdek alles vanaf Kaapstad tot Vic Falls!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon delta
 • icon desert
 • icon falls
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon stilte

Individuele Rondreis Zuid-Afrika


Persoonlijk maatwerk

Iedere individuele rondreis Zuid-Afrika wordt gratis naar uw unieke wensen aangepast! Gebruik onze voorbeeld routes als startpunt of bepaal zelf een route en wij helpen u verder. Met onze persoonlijke roots in Afrika beschikken wij over een uitgebreide kennis en contacten ter plaatsen. Zo ontwijkt u de massatoerisme en ontdekt u unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of zelfs onbekend zijn!

Veilig en vertrouwd

Samen met onze eigen kantoor in Zuid-Afrika verzorgen wij veilig, vertrouwde en unieke reizen voor honderden reizigers per jaar. Veilig en vertrouwd boeken met 24/7 lokale back-up service, overzichtelijke en uitgebreide offertes incl. een overzicht van lokaal te verwachten kosten zoals benzine, uit eten, toegangsgelden en tolgelden etc! Meer weten over het land Zuid-Afrika? Klik hier

zuid afrika 194

 

Jaren ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring in Zuidelijke Afrika Reizen, dit zijn betaalbare en stressvrije reizen of safari’s met eigen huurauto en/of privé gegidst! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwd en unieke reizen voor honderden reizigers naar Zuidelijk Afrika per jaar! Maak gebruik van onze voorbeeld routes en/of uw eigen idee om uit de ontelbare verscheidenheid aan mogelijke routes en reizen uw unieke droom reis samen te laten stellen. Met onze jaren ervaring zijn wij echt in staat ieder navraag een unieke route en indeling te geven!

Uitgebreide kennis en ervaring. Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af! Elk jaar opnieuw stellen wij honderden unieke routes samen die aansluiting geven aan de specifieke wensen van iedere klant!

Betaalbaar

Lekkerbly tracht u een betaalbaar op maat gemaakte reis geschikt voor de meeste beurzen aan te bieden en daarom sluiten onze reizen zo veel mogelijk in dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus ingesloten zijn zoals een kaartenboek, gratis excursie, interne vluchten (als deze van toepassing zijn) bieden wij ook waar mogelijk verscholen kosten aan zoals toegangsgelden en soms wildritten bij verblijf in nationale parken. U ontvangt ook bij al onze offertes een compleet overzicht aan van de lokaal te verwachte andere kosten zoals benzine, tolwegen etc.