SGR

Tel.: 0522 - 252 000

Personen: 4 | Periode: Augustus 2019 |

Wij hebben een geweldige reis gehad!

Wij hebben een geweldige reis gehad!

Wij hebben veel gereisd, ook al eerder in Zuid-Afrika, en regelen onze reizen altijd zelf. Dit keer, ivm een drukke periode en tijdgebrek, gevraagd aan Lekkerbly de reis te plannen. De presentatie op de website sprak ons aan, omdat die erg in lijn is met waar we zelf altijd naar zoeken. In grote lijnen wisten we al waar we heen wilden, maar Anja had nog een aantal waardevolle tips. De accommodaties waren heel erg goed uitgekozen. Het kan toeval zijn, maar regelmatig hadden we het idee dat wij net op de mooiste plek zaten. In Addo Elephant Park was voor ons bijvoorbeeld een cottage gehuurd in Nyathi Rest Camp. Wij wisten het van te voren niet, er zijn meerdere onderkomens daar, maar dit bleek 'the best place to be' in Addo's! Superlatieven te kort voor ons verblijf daar onder de sterren in een afgelegen, heel stil kamp, midden in de natuur tussen de dieren. En in Kruger bijvoorbeeld was voor ons een huisje geboekt aan de rand van een park, met uitzicht op de savanne ach ter het hek.

Tijdens onze reis hadden we 1x een mindere ervaring in Golden Gate. Door een fout van het hotel belandden we als enige toeristen in een groot feest van Zuid-Afrikanen. Op zich leuk, maar strookte niet helemaal met de rust en natuurbeleving die wij hadden verwacht aan te treffen.
Het hotel heeft het netjes met ons opgelost, en met de hulp van Anja en Lekkerbly was de benodigde administratie hiervoor binnen een dag afgehandeld. Fijn om zo snel antwoord te krijgen op emails.

Wij hebben van begin tot eind genoten van onze reis en boeken graag een volgende keer weer bij Lekkerbly.