Tel.: 0522 - 252 000

Wat is de beste reistijd voor Zuidelijk Afrika?

Veilig en vertrouwd en in de beste periode op vakantie in Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana? Prachtige natuur, lekker eten en de beste wijnen tegen de achtergrond van de schitterende natuur, veel wilde dieren, een zalige klimaat en een aantrekkelijk prijsniveau. Wij helpen u graag de beste tijd te kiezen voor de mooiste reis van uw leven.

Zuid-Afrika. Met een land ca. 33 keer zo groot als Nederland en met zo veel variatie in klimaat, natuur en cultuur is Zuid-Afrika de hele jaar rond goed te bezoeken! Dus er is geen echte beste reistijd voor Zuid-Afrika. Het land is jaarrond te bezoeken maar vanwege de vele verschillende klimaat zones en variatie in natuur vergt het soms een beetje afstemmen en route planning om een reis aan iedere klant z’n specifieke wensen aan te passen. Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.

Klik hier voor een overzicht van onze Zuid-Afrika reizen.

Namibië. Ook hier geld dat de hele jaar door dit prachtige land bezocht kan worden. Met een oppervlakte ca. 22 keer Nederland en voor de grootste deel een woestijn klimaat is Namibië een zeer diverse en prachtige land. Ook Namibië is zeer goed jaarrond te bezoeken maar vanwege de verschillende klimaat zones (vooral het tropische noorden en de droge zuiden) alsook variatie in natuur vergt het soms een beetje afstemmen en route planning om een reis aan iedere klant z’n specifieke wensen aan te passen. Augustus kan soms erg winderig en relatief koel zijn maar hoeft niet een spelbreker te zijn. Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.

Klik hier voor een overzicht van onze Namibië reizen.

Botswana. Botswana is een echte wild bestemming. De Okavango Delta kan sommige jaren droog vallen maar ook dit is wisselvallig. Chobe is juist in de droge periode een magneet voor dieren en ook met Victoria watervallen in de buurt van Chobe is Botswana een prima bestemming jaarrond. De voordeel van reizen in de droge seizoen is veelal een behoorlijk goedkopere kostenplaatje. Botswana is net als Namibië en Zuid-Afrika jaarrond te bezoeken maar vanwege de vele verschillende invloeden bijvoorbeeld op de Okavango Delta en de klimaat zones om het land heen beïnvloed deze de variatie en natuur dat een betere afstemming van route en reisschema vergen om iedere reis aande unieke wensen van de klant te laten voldoen. Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.

Klik hier voor een overzicht van onze Botswana reizen.

Klik hier voor een totaal overzicht van onze reizen en reisbestemmingen 

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen! 

De vraag is eerder wanneer kunt u reizen en welke route of regio past het beste bij uw unieke reiswensen?

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen kunnen wij u het best mogelijke passend reisadvies geven. Hierbij hoort een gratis offerte voor een unieke reis dat perfect aansluit bij uw bijzondere reiswensen! Zo weet u zeker dat uw reis de beste route en reistijd voor uw Zuidelijk Afrika reis heeft.

Wij maken uw reiswensen gratis op maat! Om uw maatwerk reis een echt succes te maken is het belangrijk dat wij u de allerbeste opties en mogelijkheden binnen uw budget aanbieden. Als gepassioneerde Zuid-Afrikanen bieden wij unieke kennis en contacten in combinatie met echt Zuid-Afrikaans vriendelijkheid en klantgericht denken!

Optie 1 – Kies een bestemming en maak gebruik van onze vele voorbeeld routes met prijsindicatie.

Gebruik onze beproefde Lekkerbly reizen die in het verleden door andere reizigers met succes gevolgd zijn als startpunt om een soortgelijke reis naar uw specifieke wensen gratis op maat te laten maken. Beneden treft u een overzicht van landen waar u uit kunt kiezen! Als u een land kiest kun u kiezen uit verschillende reis voorbeelden, vindt u beneden niet de juiste reisvoorbeeld voor uw specifieke reiswensen dan kunt u gerust direct contact met ons sales team opnemen!

Optie 2 – Nieuwe route naar eigen wens.

U geeft ons uw specifieke reiswensen en een indicatie van beschikbare tijd etc. Wij gebruiken deze gegevens als startpunt en gaan dan i.s.m. u verder om een unieke reis gratis op maat te maken naar uw specifieke wensen. Bel ons direct voor een gratis en persoonlijk advies of klik hier om direct een aanvraag voor uw eigen unieke reis in te vullen.

Klik hier voor een totaal overzicht van onze reizen en reisbestemmingen 

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!