Tel.: 0522 - 252 000

Overzicht van onze bestemmingen

Over de afgelopen jaren heeft Lekkerbly enkele honderden mensen per jaar geholpen met een mooi maatwerk reis. Wij helpen graag met het samenstellen van een unieke maatwerk reis wat ook al uw keuze van accommodatie (B&B of luxe lodge) en of u met de hele familie of met z’n tweetjes wilt reizen of u zelf wilt rijden of gereden worden en als u een last minute wilt  of over een jaar wilt gaan. Voor ons de uitdaging u de beste waarde voor uw geld te geven!

Zuid-Afrika Reizen

Zuid-Afrika Reizen

Ontdek waarom Zuid-Afrika door velen als één van de mooiste vakantie bestemmingen bevonden word. Er bestaat geen vergelijking qua natuur (flora & fauna), variatie aan cultuur, gastvrije vriendelijke bevolking en een verscheidenheid van activiteiten elders in de wereld. Met een prima infrastructuur en grote aanbod van overnachtingsmogelijkheden is Zuid-Afrika een ideaal land om zelf doorheen te reizen. Zuid-Afrika reizen gratis op maat gemaakt naar uw unieke wensen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Zuid-Afrika Reizen.

Namibië Reizen

Namibië Reizen

Bezoekers aan Namibië zijn vooral betoverd door de prachtige uitgestrekte landschappen, vriendelijke mensen en fascinerende contrasten die dit bijzondere land aan de reiziger biedt. Van het oudste woestijn, het Namib, tot het tropische noorden of de uitgestrekte Kalahari heeft dit op één na dunst bevolkt land ter wereld altijd iets bijzonder te bieden. Met een prima wegennetwerk is Namibië ideaal om zelf doorheen te reizen. Namibië reizen gratis op maat gemaakt naar uw unieke wensen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Namibië Reizen.

Botswana Reizen

Botswana Reizen

Alleen in Botswana ontmoet de wonderlijke wateren van de Kavango rivier de Kalahari woestijn in de bijzondere Okavango Delta. Een bestemming met een vriendelijke bevolking, bijzondere schoonheid, rijke cultuur en mooie landschappen is Botswana een vredig, welvarende en stabiele land om door heen te reizen. Door het aanleggen van een goed wegennet over de afgelopen 15 jaar is Botswana een prima bestemming om zelf door heen te reizen. Botswana Reizen gratis op maat gemaakt naar uw unieke wensen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Botswana Reizen.

Reizen per thema

Afrika Reizen per thema

Afrika Reizen per thema: Hoewel al onze reizen altijd gratis op maat gemaakt worden voor iedere klant bieden wij hier een korte overzicht per thema van de meest gevraagde reizen.

Individuele Rondreizen. Reizen met kinderen - Bijzondere bestemmingen - Top 10 vakanties - Fly Drive - Safari's

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Reizen per thema.

Zuidelijk Afrika Reizen

Zuidelijk Afrika Reizen

Met onze Zuidelijk Afrika reizen combineert uw Zuid-Afrika en/of Namibië en/of Botswana, zo krijgt u van alle landen iets te zien. Laat u verrassen door het veelzijdig Zuid-Afrika en ga op zoek naar dieren in Botswana. In Namibië kunt u genieten van het wonderschone landschap dat voor u uitstrekt als u naar een schitterende zonsondergang kijkt.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Zuidelijk Afrika Reizen.

Welke route, reis of reistijd past het best bij u?

Welke route, reis of reistijd past het best bij u?

Wanneer kunt u reizen en welke route of regio past het beste bij uw unieke reiswensen?

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen kunnen wij u het best mogelijke passend reisadvies geven. Hierbij hoort een gratis offerte voor een unieke reis dat perfect aansluit bij uw bijzondere reiswensen! Zo weet u zeker dat uw reis de beste route en reistijd voor uw Zuidelijk Afrika reis heeft.

Wij maken uw reiswensen gratis op maat! Om uw reis een echt succes te maken is het belangrijk dat wij u de allerbeste opties en mogelijkheden binnen uw budget aanbieden. Als gepassioneerde Zuid-Afrikanen bieden wij unieke kennis en contacten in combinatie met echt Zuid-Afrikaans vriendelijkheid en klantgericht denken!

Optie 1 – Kies een bestemming en maak gebruik van onze vele voorbeeld routes met prijsindicatie.

Gebruik onze beproefde Lekkerbly reizen die in het verleden door andere reizigers met succes gevolgd zijn als startpunt om een soortgelijke reis naar uw specifieke wensen gratis op maat te laten maken. Beneden treft u een overzicht van landen waar u uit kunt kiezen! Als u een land kiest kun u kiezen uit verschillende reis voorbeelden, vindt u beneden niet de juiste reisvoorbeeld voor uw specifieke reiswensen dan kunt u gerust direct contact met ons sales team opnemen!

Optie 2 – Nieuwe route naar eigen wens.

U geeft ons uw specifieke reiswensen en een indicatie van beschikbare tijd etc. Wij gebruiken deze gegevens als startpunt en gaan dan i.s.m. u verder om een unieke reis gratis op maat te maken naar uw specifieke wensen. Bel ons direct voor een gratis en persoonlijk advies of klik hier om direct een aanvraag voor uw eigen unieke reis in te vullen.

Meer dan 10 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!

Klik hier voor een overzicht van onze reizen en reisbestemmingen 

Bestaat er een beste reistijd?

Zuid-Afrika. Met een land ca. 33 keer zo groot als Nederland en met zo veel variatie in klimaat, natuur en cultuur is Zuid-Afrika de hele jaar rond goed te bezoeken! Dus er is geen echte beste reistijd voor Zuid-Afrika.

Namibië. Ook hier geld dat de hele jaar door dit prachtige land bezocht kan worden. Met een oppervlakte ca. 22 keer Nederland en voor de grootste deel een woestijn klimaat is Namibië een zeer diverse en prachtige land. 

Botswana. Botswana is een echte wild bestemming. De Okavango Delta kan sommige jaren droog vallen maar ook dit is wisselvallig. Chobe is juist in de droge periode een magneet voor dieren en ook met Victoria watervallen in de buurt van Chobe is Botswana een prima bestemming jaarrond. De voordeel van reizen in de droge seizoen is veelal een behoorlijk goedkopere kostenplaatje.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Welke route, reis of reistijd past het best bij u?.

Wat is ingesloten?

Wat is ingesloten?

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten. Waar mogelijk word verscholen kosten zoals “conservation fees”, toegangsgelden, wildritten en ook complete No Risk auto verzekering ingesloten in onze offerte. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld.

Ook zijn onze offertes verder duidelijk door u een eerlijke overzicht van andere kosten die niet vooraf betaald kunnen worden en u dus ter plaatsen te wachten staat te geven. (bijv. brandstof, tolgelden, entreegelden, uit eten,  etc.). Reeds bij uw eerste aanvraag ontvangt u van ons een uitgebreid en accurate inschatting van al deze kosten om u in staat te stellen een helder beeld te vormen van alle te verwachten kosten.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Wat is ingesloten?.